Spletne novice Serum za rast trepalnic Res lahko veselo povem, da mi je serum za rast trepalnic pomagal tudi pri obrveh

Res lahko veselo povem, da mi je serum za rast trepalnic pomagal tudi pri obrveh

Modne muhe se obračajo tudi na obliko in stil obrvi. Tako so bile včasih zelo popularne tanke in ozke obrvi, tudi tiste, ki so bile še komaj opazne. Tako se je urejanje obrvi usmerilo tudi na puljenje obrvi, ki pa je zahtevalo zelo tanko črto. Nekatere smernice pa so velevale, da je še boljše, si obrvi samo risati, in spodaj morda pravih obrvi niti ni potrebno imeti. A ker se moda tako hitro spreminja, so tudi obrvi že danes z drugačnimi modnimi smernicami, in če so bila ta včasih moderna zelo tanka, so sedaj močnejše obrvi bolj donosne.

Res lahko veselo povem, da mi je serum za rast trepalnic pomagal tudi pri obrveh

Vendar pa, se je nekaterim ženskam zgodilo to, da so v mlajših letih, pretiravale s puljenjem obrvi in so kocine na določenih mestih nehale rast in si močnejše obrvi lahko le še narišejo. Vendar pa se v takih primerih lahko zelo dobro obnese tudi serum za rast trepalnic, saj ta načeloma učinkuje tudi na obrveh, in z enostavno krtačko, ki je namenjena za trepalnice, lahko uporabimo tudi na obrveh. Kar nekaj žensk poroča, da jim je serum za rast trepalnic pomagal tudi pri takšni izkušnji z obrvmi. Tudi sama sem med njimi, saj si sama ne maram risati obrvi, pa tudi ostali pristopi, ki zahtevajo obisk kozmetičarke, mi tudi ni ravno najbolj po godu, zato sem si rekla, da bom vseeno najprej probala serum za rast trepalnic kar na obrveh, saj sem slišala le pozitivne učinke. Tako sem vso svojo pozornost in doslednost usmerila v serum za rast trepalnic, da sem ga res nanašala po navodilih proizvajalca. Tako mi je serum res pomagal, in moje obrvi so se okrepile, hkrati pa so se tudi začele pojavljati tam, kjer jih že nekaj časa nisem videla.

Serum za rast trepalnic mi je res pomagal in sem res vesela, da sem probala tudi to opcijo, saj si nisem mislila da bom lahko tudi tako popravila svoje stare grehe. Zato vsakemu veselo povem, da mi je serum za rast trepalnic pomagal tudi pri obrveh.