glasilo kluba


05.11.2010.
Pismo predsednika KZS clanicam KZS
SPOŠTOVANI PREDSEDNIK / PREDSEDNICA, Za nami je uspešno kinološko leto, ki je bilo polno izzivov in uspešno izpeljanih projektov. Uspehov, ki smo jih dosegli, ne bi bilo brez vseh vas in vseh sodelujočih, ki ste prispevali svoje znanje, prizadevnost in energijo. V ta namen organiziram srečanje ob zaključku leta 2010, ki bi ga rad okronal z zabavnim druženjem, na katerem bi rad izkazal posebno priznanje vsem kinologom in strokovnim sodelavcem, ki so zaslužni, da je kinološko leto 2010 postalo leto uspeha. Vljudno vas naprošam, da iz svojih krogov nominirate tiste sodelavce, za katere menite, da so v letošnjem letu pripomogli k boljši prepoznavnosti in uspešnemu delovanju Kinološke zveze Slovenije. Seznam z imeni in kratko utemeljitvijo vašega izbora prosim pošljite do srede, 10.11.2010, na naš naslov KINOLOŠKA ZVEZA SLOVENIJE, Zapoge 3D, 1217 Vodice s pripisom ga. NINA BOGUNIĆ oz. pošljite na elektronski naslov: nina.b@kinoloska-zveza.si. Zahvaljujem se vam za vašo pomoč in vas lepo pozdravljam! Mag. Blaž Kavčič Predsednik Kinološke zveze Slovenije l.r.
05.11.2010.
Jesenski vzrejni pregled
V soboto, 23. oktobra je na dvoriscu KZS, Zapoge 3D v Vodicah pri Ljubljani bil jesenski vzrejni pregled za sar peje. Na vzrejnem pregledu so bili trije psi. Iz nasega kluba je odlicno prestala vzrejni pregled in dobila odlicno A vzrejno oceno dveletna psicka Golding Queen of hearths. Iz vrst nasega kluba pa prihaja se en nov vzreditelj in sicer Mitja Ernisa iz Moravskih toplic. Njegova psicka Phanas Kalea bo povrgla svoje prve mladicke predvidoma okoli Bozica. Vec informacij v rubriki vzreditelji. Na fotografiji Mitja in Kalea.
28.10.2010.
BISS in BOS CAC SKSP VARPOLJE 2010
Tudi letos, smo clani nasega kluba organizirali specialno razstavo, ki je tako kot vse do sedaj organizirane razstave nasega kluba , organizirana odlicno. Ze sam podatek, da je bilo 73 sar pejev in , da so razstavljalci prisli k nam iz 17 drzav pove dovolj. Tudi tokrat je pse ocenil poznavalec, dolgoletni vzreditelj, gospod Franki Leung iz Hong Konga. V nasem klubu smo namrec prepricani, da pasmo najbolj pozna dolgoletni vzreditelj, ce je ta povrhu se Kitajec, pa toliko bolje. Saj ne smemo slediti le modnim trendom in pozabiti, da je Shar pei kitajska pasma. Fotografije s te razstave bodo pripravljene kot trajen zapis in spomin na ta dan v obliki DVD. Pripravljamo tudi novo stevilko klubskega biltena SHAR PEI MANIA, ki bo na voljo v dveh jezikih. Letosnji zmagovalec razstave je pes italijanske vzreje Ch Edison del peodoro, lastnica Sandra Studen, Slovenija.
03.10.2010.
6. specialna razstava za šar peje CAC Varpolje 20
BOB, BISS, klubski prvak in najlepši samec: Edison Del Peodoro (Slovenija) BOS, PRM, mlada prvakinja pasme in najlepša samica: Taibet Bell Be On The Scent (ZDA) Sodnik: Mr. Franki Leung (HK) Iskrene čestitke!
29.09.2010.
CAC SKSP VARPOLJE 2010
Vsi, ki vam je sar pej pri srcu, vabljeni v petek, 1. oktobra 2010 na Specialno razstavo za sar peje, v organizaciji SLOVENSKEGA KLUBA ZA SAR PEJE, ki bo na vadiscu KD Zgornja Savinjska dolina, Varpolje pri Mozirju. Program prireditve: 07:00-09:00 Dovod psov / Admission to the show ground 9:45 Otvoritev prireditve / Opening of the Show 10:00-13:00 Ocenjevanje psov (samci + samice razred mladicev in najmlajsih) / Judging (males + females baby and puppy class) 13:00-14:00 Kosilo / Lunch 14:00-16:00 Ocenjavanje psov (samice razredi mladih, vmesni, odprti, prvaki, veterani) / Judging (female classes junior, intermediate, open, champion, veteran) 16:15 Pari / Best couples 16:30 Vzrejne skupine / Best breeders groups 16:45 Izbor najlepsega psa razstave in najlepsega predstavnika nasprotnega spola / BISS and BOS Vabljeni.
   
  design, developed and maintained by Parlic Design © Copyright © 1999-2004 | All Rights Reserved